Feestdagen 2020-2021

Nieuwjaar menu - take away

Aperitiefhapjes
***
Rundercarpaccio met ruccola, parmezaanse kaas en zwarte truffel
***
Erwtensoepje met munt en spekjes
***
Stoofpotje van vis, met Pernod sausje, grijze garnalen en een garnituurtje van spinaziepuree
***
Hertenfilet met wildgarnituur, roze pepersaus met cognac en gratin aardappelen
***
Sylvesterdessert en praline

97 euro per persoon inclusief cava en aangepaste wijnen 
inclusief bijhorende tafeldecoratie
Af te halen vanaf 31 december TEM 3 januari tussen 12u en 20u
Ten laatste een week vooraf te bestellen

Nieuwjaar à la carte - take away

Voorgerechten:

* Rundercarpaccio / ruccola / parmezaanse kaas / zwarte truffel - € 15,00
* Tartaar van gerookte zalm / gegrilde gamba's / ingelegde ui - € 15,00
* Halve kreeft met cocktailsaus en zeekraal - € 20,00
* Erwtensoep / gedroogde spekjes / munt - € 5,00
* Pompoensoep / pitjes / crackertjes - € 5,00
* Gerookte eend / mousse van wild / confijt van kweepeer - € 15,00
* Veggie gerecht - € 14,00
* Kinderen: Kerstboom knackworst / komkommer / kerstomaatje - € 5,00

Hoofdgerechten:

* Stoofpotje van vis / Pernod sausje / grijze garnalen / garnituurtje van spinaziepuree - € 19,00
* Hertenfilet / wildgarnituur / roze pepersaus met cognac / gratin aardappelen - € 25,00
* Chateaubriand / groentengarnituur / pepersaus / gratin aardappelen (2pers) - € 49,00
* Kalkoengebraad / Orloffsaus / groentengarnituur / gratin aardappelen - € 18,00
* Veggie gerecht - € 20,00
* Kinderen: Balletjes in tomatensaus / puree - € 8,00

Nagerechten:

* Dessertwaaier - € 8,00
* Kaasplankje met dadels en noten - € 8,00
* Kinderen: Chocolademousse / chocolademelk stick - € 4,00

Af te halen vanaf 31 december TEM 3 januari tussen 12u en 20u
Ten laatste een week vooraf te bestellen