To do

Fietstocht 21/05

Geniet van een gezellige fietstocht door de natuur en ontdek met je eigen ogen hoe mooi het is bij ons. Daarbovenop word je halverwege nog voorzien van een zalige picknick.

prijs: €35.00 p/p

Winetasting 10/06

Van der Valk Hotel Dennenhof organiseert een wijntasting voor bedrijven en particulieren. Iedereen kan deelnemen: van absolute beginneling tot gevorderden. Laat je smaak en proeforganen de vrije loop gaan en ontdek de mooie wijntjes die wij voor jullie in petto hebben.

prijs: €35.00 p/p

Cocktailworkshop 17/06

Schrijf je nu in en wordt een krak in het maken van cocktails. Neem wat vrienden of familie mee en kom mee beleven wat onze mixing masters voor jullie in petto hebben!

prijs: €35.00 p/p

Wandeltocht 18/06

Geniet van een gezellige wandeltocht met gids door de natuur en ontdek met je eigen ogen hoe mooi het is bij ons. Daarbovenop word je halverwege nog voorzien van een zalige picknick met bubbel.

prijs: €25.00 p/p

Comedynight 24/06

Bereid je lachspieren al maar voor want dit wordt een avond die je niet snel zal vergeten! Geniet van een zalig diner met aansluitend dansfeest. Tijdens het eten word je verwend met een geweldige cabaretier show!

prijs: €85.00 p/p

Spaanse avond 08/07

Geniet van spaanse muziek en verse paella tijdens deze leuke thema avond! Neem je familie en vrienden mee op sleeptouw en leef je helemaal in in de Spaanse vibes.

Schotel paëlla (2pers): €50.00