Hotel Dennenhof is gedeeltelijk geopend

Van der Valk Hotel Dennenhof is geopend, dit voor vergaderingen en hotelgasten. Wij hanteren in deze tijden uiteraard aangepaste maatregelen. Graag vragen wij u rekening te houden met de aangescherpte maatregelen om uw gezondheid en die van onze medewerkers te kunnen waarborgen. 
Hieronder kan u alvast de meest recente informatie terugvinden over onze faciliteiten. 
Bedankt en graag tot binnenkort! 

Informatie over onze faciliteiten

Restaurant

Omwille van de verstrengde Covid-19 maatregelen (die 16 oktober zijn aangekondigd) zijn onze restaurants tijdelijk gesloten vanaf maandag 19 oktober. Voor hotelgasten voorzien wij ontbijt en diner in de kamers. 

Take away

Wilt u thuis toch gaan voor een echte restaurantbeleving? Ontdek dan onze Take away service van ontbijt- & brunchboxen tot heerlijke voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten.
Er is voor ieder wat wils! 

Bekijk hier ons aanbod

Ontbijt 

Overnacht u in een van onze kamers? Dan kan u bij ons ontbijten, dit voor het tarief van € 13 per persoon. 

Openingsuren keuken

Onze keuken is open van 06u tot 10u en van 17u00 tot 21u00.
Tijdens de middag is onze keuken voorlopig gesloten.

 Vergaderingen

Ontdanks de verscherpte maatregelen vanaf 16 oktober zijn fysieke vergaderingen en conferenties wel nog toegestaan, dit tot een maximum van 40 personen.
Bij Hotel Dennenhof hebben we verschillende vergaderzalen van verschillende oppervlaktes, waardoor social distancing makkelijk is toe te passen. 

Veilig en vertrouwd

Bij Van der Valk heeft de gezondheid, veiligheid en welzijn van onze gasten en medewerkers de hoogste prioriteit. Om uw gezondheid en veiligheid te kunnen waarborgen, willen wij u vragen tijdens uw bezoek aan ons hotel het volgende beleid na te leven: 

  • Volg aangegeven looprichting en hygiëne maatregelen
  • Houd 1,5 meter afstand van andere gasten en medewerkers
  • Schud geen handen metmede-gasten of hotelpersoneel 
  • Was uw handen regelmatig en volgens de richtlijnen van het RIVM
  • Gebruik papieren handdoekjes om uw handen te drogen
  • Hoest en nies in uw elleboog en wend u af van mede-gasten en hotelpersoneel
  • Betaal bij voorkeur met pin of contactloos

Heeft u verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen. 

Wij doen er alles aan om uw verblijf zo veilig en vertrouwd mogelijk te maken. Bedankt voor uw vertrouwen in Van der Valk en wij hopen u snel te mogen verwelkomen in ons hotel. Indien u vragen heeft, neem dan gerust contact op onze receptie. 

Met gastvrije groet, 

Familie Van der Valk