Feesten & Partijen

De mooiste dag van je leven..

Organiseer uw feest bij Van der Valk Hotel Restaurant Dennenhof bij Brasschaat. Het is ons een genoegen om u onze feestmogelijkheden te mogen voorstellen. Wij doen u een aantal voorstellen m.b.t. recepties, menu's, buffetten en drankenforfaits.
Heerlijke menu's

Menu's kunnen door u zelf samengesteld worden mits één zelfde menu voor het hele gezelschap (wanneer ieder voor zich zou kiezen zien wij ons genoodzaakt 15 % extra aan te rekenen, uitgezonderd voor mensen met een specifiek dieet of vegetariërs).
Zalen

Voor gezelschappen vanaf twintig personen kunnen wij, mits beschikbaarheid een aparte zaal voorzien. Kleinere gezelschappen heten wij graag welkom in ons à la carte restaurant waar uiteraard ook de ingevoegde menu's geserveerd kunnen worden voor groepen vanaf 6 personen.
Tafelschikking

De tafelschikking gebeurt naar uw persoonlijke wensen. Wij vragen u echter wel deze ten laatste twee weken voor het feest kenbaar te maken. Indien wij deze schikking niet tijdig ontvangen zullen wij de zaal klaarzetten zoals het ons het meest geschikt lijkt. Voor eventuele herschikking dienen wij extra werkuren aan te rekenen.
Wij verzoeken u om namenlijsten, indien mogelijk, door te mailen zodat alles goed leesbaar is. Met afzeggingen op de dag zelf kunnen wij helaas geen rekening houden, deze personen zullen dan ook aangerekend worden.
Bloemstukjes

De tafels worden gedekt met wit linnen en er worden door ons gratis menukaarten voorzien. Er wordt ook gezorgd voor een bloemenvaasje. Onze bloemist kan ook grotere tafelstukjes creëren voor 20 euro extra per tafel (dit is echter enkel aan te raden voor ronde of ovale tafels).
Huur een zaal

Neem contact op met onze zaalmedewekers voor uw feest. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze mogelijkheden voor uw feest, besloten diner, bruiloften of recepties. U bent bij ons van harte welkom.