Business Center

Ontdek Onze Unieke Troeven

Bij ons draait alles om u, en daarom willen we uw verblijf of evenement zo aangenaam en succesvol mogelijk maken. Onze troeven zijn ontworpen om aan uw behoeften te voldoen en een onvergetelijke ervaring te bieden. Hier is wat ons bijzonder maakt:

  1. Gratis en Ruime Parkeergelegenheid: Bij ons hoeft u zich geen zorgen te maken over het vinden van een parkeerplek. Wij bieden ruime parkeergelegenheid, zodat u en uw gasten comfortabel kunnen arriveren.

  2. Ideale Locatie tussen Breda en Antwerpen: Of u nu uit België of Nederland komt, onze locatie is strategisch gelegen tussen Breda en Antwerpen, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot ons. Dit maakt ons een aantrekkelijke bestemming voor zowel lokale als internationale gasten.

  3. Rustige Omgeving: Ontsnap aan de drukte van de stad en geniet van de rustige omgeving die we bieden. Het is de perfecte plek om te ontspannen en tot rust te komen.

  4. Zalen met Daglicht en Combineerbaar: Onze vergaderzalen zijn ontworpen om comfortabel en inspirerend te zijn. Ze zijn voorzien van daglicht en kunnen gecombineerd worden om aan de behoeften van uw evenement te voldoen.

  5. Draadloos Internet in Elke Zaal: Blijf altijd verbonden met ons draadloze internet. Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst, conferentie of evenement, u heeft altijd toegang tot een snelle internetverbinding.

  6. Vergaderzalen van 2 tot 400 personen: Of uw bijeenkomst nu klein en intiem is of grootschalig, wij hebben vergaderzalen van verschillende groottes om aan uw eisen te voldoen. Van 2 tot 400 personen, we zijn volledig uitgerust voor evenementen van elke omvang.

Wij zijn er trots op u deze voordelen te bieden en uw verwachtingen te overtreffen. Of u nu een vergadering, conferentie, bruiloft of een ander evenement plant, we kijken ernaar uit om u te verwelkomen en ervoor te zorgen dat uw tijd bij ons onvergetelijk wordt.