Fietsverhuur en stalling

Ontdek De Antwerpse Kempen per Fiets: Een Genot voor Fietsliefhebbers

Een ontspannen fietstocht kan al een genot op zich zijn, maar als je dat kunt doen langs veilige en aantrekkelijke paden, wordt het nóg leuker. De Antwerpse Kempen bieden een uitgestrekt netwerk van ongeveer 2.000 kilometer uitstekende fietspaden, waarmee je eindeloos kunt variëren. Hier kun je steeds weer nieuwe fietstrips plannen: de vertrek- en eindpunten, de afstand en het traject zijn volledig aanpasbaar. En met een elektrische fiets wordt het nog leuker om de vele prachtige plekjes te ontdekken.

Bij Van der Valk Hotel Dennenhof kunnen we fietsverhuur voor je regelen, afhankelijk van beschikbaarheid. Reserveringen dienen minstens 1 dag van tevoren te worden gemaakt. De huurprijs voor een elektrische fiets bedraagt €35 per dag, en voor gewone fietsen is dit €15 per dag.

Als je je eigen fiets hebt meegebracht, kun je deze veilig opbergen in onze fietsenstalling. Deze ruimte is uitgerust met elektrische oplaadpunten, zodat je ook elektrische fietsen kunt opladen.

Op zoek naar andere oplaadpunten in de omgeving? Bezoek websites zoals www.oplaadpunten.org en/of www.fietsroute.org voor meer informatie over beschikbare oplaadpunten in de regio.

Wij heten je graag welkom en wensen je veel plezier bij het verkennen van de prachtige omgeving per fiets!