Praktische informatie

 • Afspraken voor feesten graag via banqueting@dennenhof.valk.com of telefonisch.
 • De zaalhuur is inbegrepen in het menu. Dennenhof is wel in de mogelijkheid de zaal aan te passen of toch zaalhuur aan te rekenen indien het uiteindelijke aantal personen minder is dan eerst werd doorgegeven.
 • Een optie is mogelijk voor max. 14 dagen
 • Wij staan open voor wijzigingen in menu’s. Het staat u vrij om uw wensen, indien ze niet vermeld zijn te bespreken.
 • De tafels worden gedekt met linnen, kaarsen, menukaartjes en bloemetjes. Grotere bloemstukken kunnen voorzien worden mits bijbetaling.
 • Het is aangeraden de DJ tijdig te laten opstellen zodat het feest niet verstoord. Rookmachines zijn niet toegelaten daar zij het brandalarm kunnen in gang zetten.
 • Tafelschikkingen graag 10 dagen vooraf. Indien wij de zaal moeten herschikken wegens te laat bezorgen van de schikking zullen de werkuren hiervoor aangerekend worden.  Indien mogelijk vragen wij de gastenlijst digitaal door te geven.
 • Het aantal personen dient ten laatste 24 uur op voorhand SCHRIFTELIJK te worden meegedeeld. Dit aantal is definitief en bindend voor de afrekening.
 • Gebruik parking is gratis.
 • In al onze prijzen voor de feesten is bediening inbegrepen tenzij anders vermeld.
 • Er is voldoende vestiaire voorzien. Deze is gratis doch op eigen risico.
 • Bij het vastleggen van de zaal zal u gevraagd worden een voorschot te storten. Bij feesten vanaf 50 personen zal ook om een tweede voorschot verzocht worden op een latere datum.
 • Dranken en maaltijden van artiesten (dj, orkest, chauffeurs, technici, enz.) zijn steeds ten laste van de organisator. 

Onderstaande personen kunnen een mooie aanvulling zijn op de service die wij reeds bieden: 

 

Party Pimpers

In samenwerking met Partypimpers zorgen we ervoor dat uw feest een groot succes wordt!
Nadien kan je genieten van de mooie herrineringen aan jouw “Feest”.
Het is echt de moeite waard om Partpimpers in te schakelen ! 

Photobooth                                                                                                                                          Opgebouwd in slechts 5min, stekker erin en lachen maar!   
Keuze uit 100, 200, 300, 400, en 700 prints!
Prints in formaat 10x15.
Dubbele prints op strookjes van 15x5.
Gepersonaliseerde digitale fotokaders.
Achteraf digitaal aanleveren van de foto’s.
Volledig geautomatiseerd en gebruiksvriendelijk. 

Lichtletters & - cijfers
Iedereen verdient het om af en toe in de schijnwerpers te staan!
1 meter hoog.
Keuze uit warmwitte LED of RGB in 20 kleuren.
Slechts 1 stopcontact nodig
Binnen en buiten te gebruiken

Contactgegevens:   
www.partypimpers.be
info@partypimpers.be
 +32 478 279 777

 

Bart Meeus

"Mijn voornaamste doel als huwelijksfotograaf is om van jullie huwelijksdag stijlvolle, mooie en natuurlijke beelden te maken die de sfeer en emoties vastleggen. De belangrijke momenten uiteraard maar ook de kleine herinneringen … het plezier, de tranen, de liefde, de tederheid… tedere gebaren die ongemerkt blijven als de huwelijksfotograaf ze niet tijdig registreert. Mijn doel is beelden maken die tijdloos zijn, creatief en origineel. Beelden die emotie oproepen. Ik zie mezelf graag als verteller van jullie verhaal. Dus probeer ik als huwelijksfotograaf ook zo weinig mogelijk in te grijpen in jullie dag.“

Contactgegevens:
0496 41 40 04
info@fotomeeus.be                                                                 

Perfect Celebrations

Brigitte Kater

Hoe ziet jouw droom huwelijksdag eruit? Heb je een bepaald thema of kleur in gedachten? Misschien heb je op Pinterest inspiratie opgedaan en wil je dit graag tijdens jouw huwelijksdag terug laten komen? Dan kan ik je zeker helpen. De prijzen voor de styling lopen nogal uiteen. Wil je enkel een mooie tafelversiering of wil je een compleet gerestylde feestzaal? Ook kunnen wij de styling van de alternatieve ceremonie verzorgen. It's your choice. Nadat we samen de feestzaal hebben bekeken en ik jouw wensen en budget in kaart heb gebracht, ontvang je een transparante offerte, zodat je zelf kunt bekijken wat de verschillende items kosten en binnen welk budget je je styling wilt houden. 

Perfect Celebrations:
brigitte.kater@perfectcelebrations.be
www.perfectcelebrations.be
Tel. 0478 656 632