Activiteiten

Wilt u weten wat er in de omgeving te doen is? Lees meer

Volgende

Locatie

Fietsen en wandelen

Ga eens wandelen of fietsen en geniet van de natuur in Brasschaat en omstreken. Vanuit van der Valk Hotel Restaurant Dennenhof is er een wandelpad waar u de mooie omgeving van de Noorderkempen kunt aanschouwen.

Nadat u heerlijk van de omgeving genoten heeft, schuift u 's avonds aan tafel om van tongstrelende gerechten te genieten.

Fietsknooppuntennetwerk

Een fietstochtje betekent sowieso genieten. Als je kan fietsen langs veilige en aantrekkelijke paden wordt het nóg fijner. En trappen langs een traject dat u zelf uitstippelde? Dat is helemaal leuk. Het fietsknooppuntennetwerk in de Antwerpse Kempen telt zo'n 2.000 kilometer prima fietspaden, die naar hartenlust te combineren zijn. U kan telkens een andere trip uitstippelen. Vertrek, bestemming, afstand en traject: u bepaalt het allemaal zelf net zoals het aantal nachten dat u bij ons wilt logeren.

Huur een fiets

Ontdek de omgeving van ons hotel met de fiets. Op aanvraag kunnen wij voor u een fiets huren bij de plaatselijke fietsenhandel. De prijs voor een dames of heren fiets bedraagt 15.00 euro per dag. Indien u graag een ebike wenst te huren, bedraagt de prijs voor een halve dag 20.00 euro en voor een hele dag 35.00 euro. Boek een arrangement en maak prachtige fietstochten. Na een sportief dagje komt u helemaal tot rust in uw comfortabele hotelkamer en geniet u van heerlijke gerechten van onze chef kok. U bent bij ons van harte welkom.