Vergaderen

Van der Valk Hotel Dennenhof, jouw centrale oase voor zakelijke bijeenkomsten! Slechts 4 km van de snelweg met gratis parkeermogelijkheden.

Ontdek onze veelzijdige vergaderpaketten, samengesteld om aan al jouw zakelijke behoeften te voldoen. Van der Valk Hotel Dennenhof biedt een scala aan inspirerende ruimtes en faciliteiten voor jouw vergaderingen, conferenties, en evenementen. Onze zes multifunctionele zalen zijn uitgerust met de nieuwste technologie, waaronder klimaatbeheersing en CO-meting, om ervoor te zorgen dat je vergaderingen zo soepel en comfortabel mogelijk verlopen. Bovendien zijn al onze zalen geluiddicht, zodat je in alle rust kunt vergaderen.

Tussen vergadersessies door kun je genieten van de prachtige omgeving en even een frisse neus halen dankzij de nabijgelegen wandelmogelijkheden.

Onze vergaderpaketten zijn ontworpen met jouw comfort en efficiëntie in gedachten. Lunchtijd? Schuif aan in onze sfeervolle buffetruimte of kies voor een uitgebalanceerd menu dat aan al jouw wensen voldoet.

Na de vergadering kun je ontspannen in onze hotelbar, waar je onder het genot van hapjes en drankjes de dag kunt afsluiten.

Met 42 comfortabele kamers, onlangs gerenoveerd in april 2022, en 42 gloednieuwe kamers sinds april 2019, inclusief businesskamers voor vergaderingen en luxueuze suites, bieden wij uitstekende accommodatie voor jouw gasten.

Klaar om een vergadering te plannen die aan al jouw wensen voldoet? Contacteer ons via sales@dennenhof.valk.com voor een offerte op maat. Ons salesteam staat klaar om jouw vergadering te transformeren tot een unieke en succesvolle gebeurtenis.