Familievriendelijk Genieten op Ons Terras!

Bij ons draait het om zorgeloos genieten voor het hele gezin. Ons terras biedt een heerlijke plek om te ontspannen, terwijl de kinderen volop plezier beleven in het aangrenzende springkasteel. Veiligheid staat voorop, want het springkasteel is omheind, zodat de kleintjes niet weg kunnen lopen.

Voor de kinderen is er ook een leuke verrassing! Onze speciale kindermenukaart biedt een keuze uit smakelijke gerechten, inclusief een soepje, een hoofdgerecht en een ijsbeker in verschillende vrolijke figuurtjes. En het beste van alles? Ze mogen het ijsbekertje mee naar huis nemen als aandenken aan een geweldige dag.

Terwijl de ouders ontspannen op het terras en genieten van een goed glas wijn, kunnen de kinderen zich vermaken met het bewonderen van de dieren. En als kers op de taart ligt er op slechts 3 kilometer afstand een kinderboerderij te wachten om verkend te worden.

Bij ons draait alles om het creëren van mooie herinneringen voor het hele gezin. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en uw dag extra speciaal te maken.