Feesten

Hotel Dennenhof, de ware grondlegger binnen de rijke geschiedenis van Van der Valk, begon ooit als een bescheiden familieonderneming en heeft zich ontwikkeld tot een toonaangevend imperium met meer dan 100 vestigingen over de hele wereld. Onze reis is doordrenkt van oprechte gastvrijheid en culinaire excellentie.

Onze Uitblinkers:

  • Vergaderzalen: Ontdek diverse ruimtes, geschikt voor intieme bijeenkomsten vanaf slechts 2 personen tot grootse banketten met 280 gasten en weelderige recepties voor 500 personen. Al onze zalen zijn uitgerust met de modernste technologieën voor een vlekkeloze vergaderervaring.

  • Locatie: Slechts 4 kilometer van de snelweg verwijderd, biedt Hotel Dennenhof een ruime parkeergelegenheid voor maar liefst 250 wagens, allemaal gratis beschikbaar voor onze gasten.

Onze Kamers:

  • Comfortkamers: Onlangs gerenoveerd en gelegen in ons knusse bijgebouw, deze kamers stralen een warme sfeer uit.

  • Superior Kamers: Met airconditioning, een weelderige inloopregendouche en de meeste kamers beschikken over een eigen balkon.

  • Executive Kamers: Ruimere kamers met extra zitruimte en werkplek voor optimaal comfort.

  • Themasuites: Verwen uzelf met een verblijf in een van onze twee unieke suites in het knusse bijgebouw. Geniet van een woonruimte en een draaibare 360° televisie die zich uitstrekt van de slaapkamer tot in de badkamer, zodat u uw favoriete programma kunt volgen terwijl u ontspant in bad.

  • Duplex Suites: Deze tweelaagse suites in het hoofdgebouw bieden een aparte woonruimte en een privé wellnessruimte met een sauna en vrijstaand bad voor pure verwennerij.

Meerdaagse Seminaries en Feesten:

Voor uitgebreide seminars of grootse feesten bieden wij de ideale oplossing. Na een feestelijke avond hoeft u niet naar huis terug te keren. 's Ochtends dekken we de tafel opnieuw voor u en kunt u genieten van een uitgebreid internationaal ontbijtbuffet.

Belangrijk: Houd er rekening mee dat avondfeesten met alleen drank en dessert helaas niet mogelijk zijn op onze locatie.

Wij verwelkomen u graag in Hotel Dennenhof, waar we niet alleen een warm welkom bieden, maar ook een onvergetelijke ervaring om te koesteren. Neem contact met ons op voor verdere informatie en reserveringen.