Buffetten

Feesten & Events

Geniet van onze gevulde buffetten, waar variatie en versheid centraal staan.

Onze buffetten bieden voor elk wat wils en zijn ideaal voor grotere gezelschappen, familiefeesten en bedrijfsbijeenkomsten.

Alles wordt met zorg en kwaliteit bereid door onze keuken, zodat jullie gasten kunnen proeven en genieten van een gezellig en smaakvol feestmoment.

Hot & Cold - Gerechten

Koud voorgerechtenbuffet:
• Rundercarpaccio / pijnboompitjes / Grana Padano
• Rosbief
• Kalfsvlees Vitello tonato / gegrilde tonijn
• Gerookte zalm / klassiek garnituur
• Gepocheerde Noorse zalm
• Gamba's met pittige looksaus (+€5,00)
• Gevulde tomaten met grijze garnalen (+€5,00)
• Pastasalade met scampi
• Tabouleh / munt / rozijnen / dadels
• Serrano ham / meloen
• Gerookte makreel / forel / heilbot
• Wraps / kip / curry / ijsbergsla
• Oesters en kreeft (+€20,00)

Soepen:
• Tomatensoep / balletjes
• Thaise kokossoep / koriander
• Wortelsoep/ gerookte paprika.
• Asperge room / bieslook
• Italiaanse minestrone soep
• Vissoep
• Velouté van knolselder / champignons

Warm hoofdgerechtenbuffet:
• Penne / zalm / spinazie
• Parelhoenfilet / saus orloff
• Gele kokoscurry / babymaïs / seizoensgroenten
• Côte à l’os (+€7,00)
• Stoofvlees van de chef
• Kipsaté / curry
• Huisbereide lasagne
• Gebraad en ossenhaas / champignonroomsaus (+€4,50)
• Vispannetje zalm, scampi, schartong / kreeftensaus (+€5,00)
• Scampi / Oosterse wijze
• Gevulde kalkoenrollade / honing-roomsaus met tijm
• Paella op Spaanse wijze

Warme groenten:
• Boontjes / tomatensaus
• Bloemkool / witte saus
• Erwtjes / worteltjes / ui
• Spruitjes / spek (seizoen)
• Witloof gebakken / oestersaus

Garnituur:
• Frietjes
• Gratin
• Zoete aardappelfrietjes
• Aardappelpuree
• Gebakken aardappeltjes met rozemarijn

Desserten:
• Biscuittaart OF ijstaart (+€7,50)
• Verrassing van de chef (4 verschillende desserten, uitgeserveerd)
• Dessertenbuffet (+€7,50) (minimum 40 personen) 
• Luxe afgewerkte taart naar keuze (Prijs op aanvraag) 

25-75 pers.: 1 soep • 6 voorgerechten • 2 hoofdgerechten • 2 groenten • 2 garnituren • 1 dessert
75-100 pers.: 1 soep • 8 voorgerechten • 3 hoofdgerechten • 2 groenten • 2 garnituren • 1 dessert
100+ pers.: 1 soep • 10 voorgerechten • 4 hoofdgerechten • 2 groenten • 2 garnituren • 1 dessert

Back to the 90's - Gerechten

Soepen
• Tomatensoep met balletjes
• Groentensoep met vermicelli

Koude gerechten:
• Hamrolletjes met asperges
• Charcuterieplank van de chef (verschillende charcuterie & paté)
• Perziken met mousse van de chef 
• Tomaatjes met krabsla
• Gepocheerde zalm
• Opgevulde eitjes
• Kaasplank van de chef (+€5,00)

Warme gerechten:
• Stoofvlees met frietjes
• Gebraad Orloff met ham & kaassaus
• Preirolletjes met ham
• Gehaktballetjes in tomatensaus
• Vleesbrood op grootmoeders wijze met krieken
• Zwarte / witte pens
• Gerookte beenham met honing-mosterd saus
• Gemarineerd kruidenspek

Garnituur:
• Frietjes
• Gratin
• Zoete aardappelfrietjes
• Aardappelpuree
• Gebakken aardappeltjes met rozemarijn

Desserten:
• Biscuittaart OF ijstaart (+€7,50)
• Zelfgebakken appelbolletjes
• Rijstepap met warme krieken
• Chocomousse
• Hoeve ijs
• Madeleine cakejes
• Brusselse wafel met slagroom
• Dessertenbuffet (+€7,50 bij een minimum van 40 personen)
• Luxe afgewerkte taart naar keuze (Prijs op aanvraag) 

25-75 pers.: 1 soep • 4 koude • 2 warme • 3 garnituren • 1 dessert
75-100 pers.: 1 soep • 5 koude • 3 warme • 3 garnituren • 1 dessert
100+ pers.: 1 soep • 6 koude • 4 warme • 4 garnituren • 1 dessert

Praktische info

Deze formule is voorzien het aantal uur dat u van tevoren afspreekt.

Vanaf 35 personen is de zaalhuur inclusief.

Vermeldde supplementen dienen nog bijgerekend te worden.