Van der Valk Hotel Dennenhof

Feesten

Buffet

Deze all-in formule omvat:

Een aperitief ontvangst met Cava en fruitsap à volonté, zoutjes en oogstrelende tapas planken.
Alle huiswijnen, fris- en warme dranken en bieren zijn inbegrepen.

Combinatiebuffet (minimum 25 personen)

Inhoud:

Voorgerechten aan tafel bediend (1keuze per groep):

  • Soep naar keuze van de chef
  • Rundercarpaccio / pijnboompitjes / Grana Padano.
  • Kalfsvlees Vitello tonato / gegrilde tonijn
  • Pasteitje met kip en champignons
  • Bladerdeegje met zeevruchten / kreeftensausje met pastis
  • Gerookte ham / gegrilde watermeloen / feta
  • Gerookte zalm / klassiek garnituur
  • Garnaalkroketjes
  • Couscous / falafel / sesam
  • Grijze garnalen / tomaat / waterkers (+2,00)
  • Paté naar seizoen / rozijnenbrood / konfijt
  • Slaatje met gebrande geitenkaas
  • Breydelham / witloof / puree

Soepen:

  • Tomatensoep / balletjes
  • Thaise kokossoep / koriander
  • Wortel en zoete aardappelsoep / gerookte paprika.
  • Butternut pompoensoep
  • Kervelsoep                     
  • Gazpacho

Warm hoofdgerechten buffet: 

  • Stoofvlees van de chef
  • Huisbereide lasagne
  • Gebraad en ossenhaas / champignonroomsaus
  • Vispannetje zalm, scampi, schartong / kreeftensaus
  • Entrecôte / pepersaus
  • Ravioli / scampi.                                                                    
  • Gevulde kalkoenrollade / honing-roomsaus met thijm

Groenten:

  • Boontjes / tomatensaus                                             
  • Bloemkool / witte saus
  • Erwtjes / worteltjes / ui
  • Spruitjes / spek (seizoen)                                                      
  • Witloof gebakken / oestersaus

Garnituur:

  • Frietjes
  • Gratin aardappelen  
  • Zoete aardappelfrietjes
  • Groentenpuree
  • Gebakken aardappeltjes rozemarijn

Dessert:

  • Chocolademousse
  • Tiramisu
  • Warme wafel / room
  • Biscuittaart of ijstaart
  • Dessertbord: Crême brulée / tiramisu / chocolademousse / ijs 
  • Dessertbuffet (+7,00) (minimum 75 personen)

Dranken (all-in)

Prijs:

Van 25 tot 50 personen keuze uit : 1 voorgerecht, soep en dessert voor het gehele gezelschap, 2 warme hoofdgerechten, 1 groenten en 1 aardappelgerecht

Van 50 tot 100 personen keuze uit : 1 voorgerecht, soep en dessert voor het gehele gezelschap, 3 warme hoofdgerechten, 2 groenten en 2 aardappelgerechten

Vanaf 100 personen : 1 voorgerecht, soep en dessert voor het gehele gezelschap, 4 warme hoofdgerechten, 2 groenten en 2 aardappelgerechten

55,00 euro per persoon all-in 4-uurs formule (Kinderen 7-16, 30,00 euro)
65,00 euro per persoon all-in van 19.00 tot 01.00 uur (Kinderen 7-16, 40,00 euro)
70,00 euro per persoon all-in van 19.00 tot 02.00 uur (Kinderen 7-16, 45,00 euro)
75,00 euro per persoon all-in van 19.00 tot 03.00 uur (Kinderen 7-16, 55,00 euro)
80,00 euro per persoon all-in van 19.00 tot 04.00 uur 

Zaalhuur is gratis vanaf 25 personen

Koud en warm buffet (minimum 50 personen)

Inhoud:

Koud voorgerechtenbuffet:

  • Rundercarpaccio / pijnboompitjes / Grana Padano
  • Gevulde eitjes met een mousse van tonijn.
  • Kalfsvlees vitello tonato / gegrilde tonijn    
  • Gerookte zalm / klassiek garnituur
  • Gepocheerde Noorse zalm
  • Gamba’s met pittige looksaus                                        
  • Gevulde tomaten met grijze garnalen
  • Pastasalade met scampi.
  • Tabouleh / munt / rozijnen / dadels
  • Serrano ham / meloen.
  • Wraps / kip / curry / ijsbergsla                                             
  • Diverse broodsoorten en gemengde salades
  • Koude sauzen en dressing
  • Oesters en kreeft (+10,00)

Soepen (1 keuze per groep):

  • Tomatensoep / balletjes
  • Thaise kokossoep / koriander
  • Wortel en zoete aardappelsoep / gerookte paprika.
  • Butternut pompoensoep
  • Kervelsoep                     
  • Gazpacho

Warm hoofdgerechten buffet: 

  • Penne / zalm / spinazie
  • Vispannetje / kreeftensaus
  • Gebraad en ossenhaas / groentengarnituur
  • Parelhoenfilet                                                                                  
  • Gele kokoscurry / babymaïs / seizoensgroenten
  • Côte à l’os à la minute (+ 3,00)

Groenten:

  • Boontjes / tomatensaus                                             
  • Bloemkool / witte saus
  • Erwtjes / worteltjes / ui
  • Spruitjes / spek (seizoen)                                                      
  • Witloof gebakken / oestersaus

Garnituur:

  • Frietjes
  • Gratin aardappelen  
  • Zoete aardappelfrietjes
  • Groentenpuree
  • Gebakken aardappeltjes rozemarijn

Dessert:

  • Chocolademousse
  • Tiramisu
  • Warme wafel / room
  • Biscuittaart of ijstaart
  • Dessertbord: Crême brulée / tiramisu / chocolademousse / ijs 
  • Dessertbuffet (+7,00) (minimum 75 personen)

Dranken (all-in)

Prijs:

Van 50 tot 100 personen keuze uit : Koud buffet, 1 soep en dessert voor het gehele gezelschap, 3 warme hoofdgerechten, 2 groenten en 2 aardappelgerechten

Vanaf 100 personen : Koud buffet, soep en dessert voor het gehele gezelschap, 4 warme hoofdgerechten, 2 groenten en 2 aardappelgerechten

67,00 euro per persoon all-in 4-uurs formule (Kinderen 7-16, 42,00 euro)
77,00 euro per persoon all-in van 19.00 tot 01.00 uur (Kinderen 7-16, 52,00 euro)
82,00 euro per persoon all-in van 19.00 tot 02.00 uur (Kinderen 7-16, 57,00 euro)
87,00 euro per persoon all-in van 19.00 tot 03.00 uur (Kinderen 7-16, 62,00 euro)
92,00 euro per persoon all-in van 19.00 tot 04.00 uur 

Zaalhuur is gratis vanaf 25 personen