Van der Valk Hotel Dennenhof

Feesten

Buffet

Deze all-in formule omvat:

Een aperitief ontvangst met Cava en fruitsap à volonté, zoutjes en oogstrelende tapas planken.
Alle huiswijnen, fris- en warme dranken en bieren zijn inbegrepen.

Arenal

Inhoud:
Koud voorgerechtenbuffet:

  • Soep naar keuze van de chef
  • Carpaccio van runderhaas met pesto dressing, Parmezaan en pitjes
  • Gekruide kippenboutjes met curry dip
  • Licht gerookte ham met meloenbolletjes
  • Pastasalade met doperwtjes en gepocheerde Canadese zalm
  • Flensjesspiralen met kruidenkaas en gerookte zalm
  • Tomaatjes gevuld met krab en roze garnaaltjes
  • Aangevuld met broodjes en diverse salades en sauzen

 Warm hoofdgerechtenbuffet: 

  • Stoofvlees van de chef met frietjes en mayonaise
  • Huisbereide lasagne

 Dessert:

  • Huisbereide chocomousse

Dranken (all-in)

Prijs:

(Tussen 20 en 50 personen)
53.00 euro per persoon, voor een tijdspanne van 4 uur, niet mogelijk als avondfeestformule.
Zaalhuur is gratis vanaf 25 personen

Quetzal

Inhoud:
Koud voorgerechtenbuffet:

  • Soep naar keuze van de chef
  • Carpaccio van runderhaas met pesto dressing, Parmezaan en pitjes
  • Gekruide kippenboutjes met curry dip
  • Licht gerookte ham met meloenbolletjes
  • Pastasalade met doperwtjes en gepocheerde Canadese zalm
  • Flensjesspiralen met kruidenkaas en gerookte zalm
  • Tomaatjes gevuld met krab en roze garnaaltjes
  • Aangevuld met broodjes en diverse salades en sauzen

 Warm hoofdgerechtenbuffet: 

  • Gebraad en ossenhaas met groentengarnituur
  • Vispannetje met witte wijnsaus

 Dessert:

  • Huisbereide chocomousse

Dranken (all-in)

Prijs:

(Tussen 50 en 75 personen)
68.00 euro per persoon, voor een tijdspanne van 4 uur, niet mogelijk als avondfeestformule.
Zaalhuur is gratis vanaf 25 personen

Yala

Inhoud:
Koud voorgerechtenbuffet:

  • Soep naar keuze van de chef
  • Carpaccio van runderhaas met pesto dressing, Parmezaan en pitjes
  • Gevulde eitjes met een mousse van tonijn
  • Serano ham met meloenblokjes
  • Zanddeegjes gevuld met ricotta en spinazie
  • Gepocheerde Canadese zalm
  • Gerookte zalm in een flensjesspiraal met kruidenkaas
  • Gambatoren met een pittig looksaus
  • Gevulde tomaten met rivierkreeftjes
  • Pastasalade met scampi
  • Tabouleh met appel, vijgen en feta
  • Aangevuld met broodjes en diverse salades en sauzen

 Warm hoofdgerechtenbuffet: 

  • Stoofvlees van de chef met frietjes en mayonaise
  • Huisbereide lasagne
  • Gesneden beenham met graantjesmosterd
  • Noedels met gemengde paddenstoelen, paksoi en pinda's
  • Gebraad en ossenhaas met groentengarnituur
  • Vispannetje met witte wijnsaus

Indien u een warm hoofdgerecht geserveerd wenst aan tafel kan u hiervoor uw keuze maken bij de menu's. De prijs hiervoor is 70,50 euro per persoon tot 01.00 uur (exclusief supplement). 

 Dessert:

Feesttaart in ijs of fijne biscuit met fruit
of dessertenbuffet (5,50 euro supplement)

Dranken (all-in)

Prijs:

(Vanaf 75 personen)
73,50 euro per persoon all-in van 19.00 tot 01.00 uur
78,50 euro per persoon all-in van 19.00 tot 02.00 uur
81,50 euro per persoon all-in van 19.00 tot 03.00 uur
86,50 euro per persoon all-in van 19.00 tot 04.00 uur
Zaalhuur is gratis vanaf 25 personen

Walk around the world

Deze all-in formule met een uitgebreid buffet, vanaf receptie t.e.m. avondfeest.

Inhoud:

Dichtbij:
Koud:

  • Hamrolletjes met asperges
  • Witloofsalade met appel en walnoot
  • Frisse aardappelsalade met sinaasappel-oreganodressing
  • Tomaat met Rivierkreeftjes
  • Vleesbroodje met zoete kersen
  • Tomaatjes en gemengde salade
  • Sauzen, dressing en diverse broodsoorten

 Warm:

  • Bloedpens met appelmoes
  • Echt Belgisch stoofvlees met frietjes
  • Gesneden Breydelham met een saus van graantjesmosterd
  • Aardappelblokjes met tomaat, spinazie, boontjes en noten

Ver weg:
Koud:

  • Kalfsvlees Vitello tonato met tonijnmayonaise uit Italië
  • Gamba toren uit China
  • Rijstsalade met paprika, ananas en pinda uit Indonesië
  • Palet van gerookte zalm, forel en makreel met een ravigottesaus uit Noorwegen
  • Oosterse tahouleh met van appel, vijgen en feta

Warm:

  • Tikka Masala met kip in rode curry en aardappeltjes uit India
  • Roti met kruidige roerbakreepjes van runderhaas, ui, look en tomaatjes uit Brazilië
  • Bobotie met gehakt en groenten, tabouleh en yoghurtsaus uit Afrika
  • Noedels met zwammen, broccoli, pinda’s en quorn blokjes
  • Patatas Mexicanas

Dessert:

Feesttaart in ijs of fijne biscuit met fruit
of dessertenbuffet (5,50 euro supplement)

Dranken (all-in)

Prijs:

(Vanaf 100 personen)
82,50 euro per persoon all-in van 19.00 tot 01.00 uur
87,50 euro per persoon all-in van 19.00 tot 02.00 uur
92,50 euro per persoon all-in van 19.00 tot 03.00 uur
97,50 euro per persoon all-in van 19.00 tot 04.00 uur
Zaalhuur is gratis vanaf 25 personen