Feesten

Deze all-in formule met een uitgebreid buffet, vanaf receptie t.e.m. avondfeest.

Receptie gedurende 1 uur met Cava en fruitsap, zoutjes en oogstrelende tapasplanken.
Alle huiswijnen, fris- en warme dranken en bieren zijn inbegrepen.

Combinatiebuffet: Voorgerecht geserveerd aan tafel + warm buffet

4-uurs formule: €56 
19u - 00u (5-uurs formule): €61
19u - 01u (6-uurs formule): €66
19u - 02u (7-uurs formule): €71
19u - 03u (8-uurs formule): €76
19u - 04u (9-uurs formule): €81


  • Van 25 tot 75 personen keuze uit:
    1 voorgerecht, 1 soep, 2 hoofdgerechten, 1 warme groente, 2 garnituur, 1 nagerecht
  • Van 75 tot 100 personen keuze uit:
    1 voorgerecht, 1 soep, 3 hoofdgerechten, 1 warme groente, 2 garnituur, 1 nagerecht
  • Vanaf 100 personen keuze uit:
    1 voorgerecht, 1 soep, 4 hoofdgerechten, 2 warme groente, 2 garnituur, 1 nagerecht
     

Voor de keuzes van de gerechten zie:
Voorgerecht geserveerd aan tafel
Soep
Warm buffet
Warme groenten
Garnituur
Nagerecht

Combinatiebuffet: Koud buffet + hoofdgerecht geserveerd aan tafel

4-uurs formule: €56 
19u - 00u (5-uurs formule): €61
19u - 01u (6-uurs formule): €66
19u - 02u (7-uurs formule): €71
19u - 03u (8-uurs formule): €76
19u - 04u (9-uurs formule): €81


  • Van 25 tot 75 personen keuze uit:
    6 voorgerechten, 1 soep, 1 hoofdgerecht, 1 warme groente, 2 garnituur, 1 nagerecht
  • Van 75 tot 100 personen keuze uit:
    8 voorgerechten, 1 soep, 1 hoofdgerecht, 1 warme groente, 2 garnituur, 1 nagerecht
  • Vanaf 100 personen keuze uit:
    10 voorgerechten, 1 soep, 1 hoofdgerecht, 1 warme groente, 2 garnituur, 1 nagerecht

Voor de keuzes van de gerechten zie:
Koud buffet
Soep
Hoofdgerecht geserveerd aan tafel
Warme groenten
Garnituur
Nagerecht

Koud en warm buffet

4-uurs formule: €68 
19u - 00u (5-uurs formule): €73
19u - 01u (6-uurs formule): €78
19u - 02u (7-uurs formule): €83
19u - 03u (8-uurs formule): €88
19u - 04u (9-uurs formule): €93


  • Van 25 tot 75 personen keuze uit:
    6 voorgerechten, 1 soep, 2 hoofdgerechten, 1 warme groente, 2 garnituur, 1 nagerecht
  • Van 75 tot 100 personen keuze uit:
    8 voorgerechten, 1 soep, 3 hoofdgerechten, 1 warme groente, 2 garnituur, 1 nagerecht
  • Vanaf 100 personen keuze uit:
    10 voorgerechten, 1 soep, 4 hoofdgerechten, 2 warme groente, 2 garnituur, 1 nagerecht

Voor de keuzes van de gerechten zie:
Koud buffet
Soep
Warm buffet
Warme groenten
Garnituur
Nagerecht

Voorgerecht geserveerd aan tafel
  • Rundercarpaccio / pijnboompitjes / Grana Padano
  • Kalfsvlees Vitello tonato
  • Pasteitje met kip en champignons
  • Gegrilde tonijn
  • Bladerdeegje met zeevruchten / kreeftensausje met pastis
  • Gerookte ham / gegrilde watermeloen / feta
  • Gerookte zalm / klassiek garnituur
  • Garnaalkroketjes
  • Couscous / falafel / sesam
  • Grijze garnalen / tomaat / waterkers (+2,00)
  • Slaatje met gebrande geitenkaas
  • Gebakken champignons / lookboter
Koud buffet
  • Rundercarpaccio / pijnboompitjes / Grana Padano
  • Rosbief               
  • Gevulde eitjes met een mousse van tonijn.
  • Kalfsvlees vitello tonato / gegrilde tonijn
  • Gerookte zalm / klassiek garnituur                           
  • Gepocheerde Noorse zalm
  • Gamba’s met pittige looksaus (+2,00)
  • Gevulde tomaten met grijze garnalen (+2,00)
  • Pastasalade met scampi                     
  • Tabouleh / munt / rozijnen / dadels
  • Serrano ham / meloen
  • Gerookte makreel / forel / heilbot            
  • Wraps / kip / curry / ijsbergsla
  • Oesters en kreeft (+10,00)

Soepen
  • Tomatensoep / balletjes
  • Thaise kokossoep / koriander                                             
  • Wortel en zoete aardappelsoep / gerookte paprika.
  • Asperge room / bieslook
  • Italiaanse minestrone soep                      
  • Vissoep
  • Velouté van knolselder / champignons

Hoofdgerecht geserveerd aan tafel
  • Gebraad en ossenhaas / kruidige jus / jonge wortel / spekboontjes (+2,50)
  • Parelhoenfilet / witloof / pepersaus
  • Varkenshaasje / bloemkool / picklesaus
  • Kalkoenfilet / saus orloff
  • Bundelzalm / prei / béarnaise (+2,50)
  • Filet pure / champignonroomsaus / oesterzwam / kerstomaat
  • Thaise groentencurry / kokos
Warm buffet
  • Penne / zalm / spinazie
  • Parelhoenfilet / saus orloff                                                                                                       
  • Gele kokoscurry / babymaïs / seizoensgroenten
  • Gemarineerde kippenboutjes
  • Côte à l’os (+3,00)
  • Stoofvlees van de chef
  • Kipsaté / curry
  • Huisbereide lasagne
  • Gehaktballetjes / tomatensaus                            
  • Gebraad en ossenhaas / champignonroomsaus (+€2,50)
  • Vispannetje zalm, scampi, schartong / kreeftensaus (+€2,50)
  • Scampi / Oosterse wijze
  • Gevulde kalkoenrollade / honing-roomsaus met tijm
  • Paella / gamba’s

Warme groenten
  • Boontjes / tomatensaus
  • Bloemkool / witte saus
  • Erwtjes / worteltjes / ui
  • Spruitjes / spek (seizoen)                 
  • Witloof gebakken / oestersaus

Garnituur
  • Frietjes
  • Gratin aardappelen
  • Zoete aardappelfrietjes
  • Groentenpuree
  • Gebakken aardappeltjes rozemarijn
Nagerechten
  • Biscuittaart / ijstaart
  • Dessertbuffet (+8,00) (minimum 75 personen)
  • Dessertbord: Crème brulée / tiramisu / chocolademousse / ijs