Fine Wining

Ervaar een unieke twist op een 5-gangendiner in het gezelschap van 8 degustatiewijnen! Laat je betoveren door de alchemie van wijn in harmonie met een gastronomisch meesterwerk, onder de begeleiding van de ervaren meesters Tom Vandevelde van Van der Valk-Dennenhof en Wim Van Doninck van Mon Vin.

Prijs: Slechts €95,00 per persoon, inclusief frisdranken en tafelwater, evenals koffie en thee.

Beschikbaarheid: Op aanvraag, vanaf 25 personen. Reserveringen: Stuur een e-mail naar sales@dennenhof.valk.com.

Wat kun je verwachten? Geniet van vijf verrukkelijke gerechten, elk vergezeld door twee voortreffelijke wijnen, elk met een eigen verhaal. Sommige gerechten zullen zelfs worden vergezeld door twee wijnen tegelijk!

Tijdens deze culinaire ontdekkingstocht peilen we ook naar jullie persoonlijke voorkeuren. We proeven de wijnen eerst apart en vervolgens in combinatie met het gerecht. Je ontvangt waardevolle tips over welke wijnstijl het beste bij ingrediënt X of Y past. We bespreken zelfs of het dominante ingrediënt in het gerecht de hoofdrol speelt of dat we rekening moeten houden met bijvoorbeeld dat vleugje pittige saus op het bord.

Kortom, dit is een avond waarin je je smaakzintuigen bewust gaat verkennen, waardoor je nieuwe geuren, smaken en wijnen zult ontdekken die je misschien niet voor mogelijk had gehouden. Bovendien zullen we, zonder te beleren, interessante theorie en boeiende wetenswaardigheden met je delen.

Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant