Feesten

Menu's

Onderstaande prijzen zijn ALL-IN gedurende 4 uur en omvatten:

Een ontvangst met Cava en fruitsap. 
Op praattafeltjes voorzien we zoutjes en mooie tapasplanken.
Tijdens de maaltijd voorzien wij flessen water op tafel, gaan we rond met rode en witte huiswijn.
Ook bieren en frisdranken zijn inbegrepen.
Na de maaltijd wordt ook nog twee maal koffie geserveerd.

Er wordt slechts één menu gekozen voor het hele gezelschap ( met uitzondering van vegetariërs of specifieke diëten).
U kan een keuze maken uit twee aardappelgerechten.
U kan het menu ook nog afsluiten na het dessert met een extra kaasbordje met streekkazen: + 10 euro. 

Menu 1

Inhoud:
Soep
Hoofdgerecht
Dessert
Drank (all-in)

Keuzes:

Soepen (1 keuze per groep):

  • Tomatensoep / balletjes
  • Thaise kokossoep / koriander
  • Wortel en zoete aardappelsoep / gerookte paprika.
  • Butternut pompoensoep
  • Kervelsoep      
  • Gazpacho

Hoofdgerechten:

  • Gebraad en ossenhaas / kruidige jus / jonge wortel / spekboontjes (+2,50)
  • Parelhoenfilet / witloof / pepersaus
  • Varkenshaasje / bloemkool / picklesaus
  • Gebakken lengfilet / rode pestosaus / limoen
  • Bundelzalm / prei / béarnaise (+2,50)
  • Lamskroon / kruidenkorst / gegrilde paprika
  • Filet pure / champignonroomsaus / oesterzwam / kerstomaat
  • Gevulde courgette / Chili sin carne

Aardappelgerechten:

  • Frietjes
  • Kroketten
  • Zoete aardappelfrietjes
  • Basmati rijst
  • Gebakken aardappeltjes met rozemarijn en look
  • Spinaziepuree
  • Gegratineerde aardappeltjes

Nagerechten:

  • Chocolademousse
  • Tiramisu    
  • Warme wafel / room
  • Biscuittaart of ijstaart
  • Dessertbord: Crême brulée / tiramisu / chocolademousse / ijs                                           
  • Dessertbuffet (+7,00) (minimum 75 personen)

Prijs:
56.50 euro per persoon

Menu 2

Inhoud:
Voorgerecht
Hoofdgerecht
Dessert
Drank (all-in)

Keuzes:

Voorgerechten:

  • Rundercarpaccio / pijnboompitjes / Grana Padano
  • Kalfsvlees Vitello tonato
  • Pasteitje met kip en champignons
  • Gegrilde tonijn
  • Bladerdeegje met zeevruchten / kreeftensausje met pastis
  • Gerookte ham / gegrilde watermeloen / feta
  • Gerookte zalm / klassiek garnituur
  • Garnaalkroketjes
  • Couscous / falafel / sesam
  • Grijze garnalen / tomaat / waterkers (+2,00)
  • Paté naar seizoen / rozijnenbrood / konfijt
  • Slaatje met gebrande geitenkaas

Hoofdgerechten:

  • Gebraad en ossenhaas / kruidige jus / jonge wortel / spekboontjes (+2,50)
  • Parelhoenfilet / witloof / pepersaus
  • Varkenshaasje / bloemkool / picklesaus
  • Gebakken lengfilet / rode pestosaus / limoen
  • Bundelzalm / prei / béarnaise (+2,50)
  • Lamskroon / kruidenkorst / gegrilde paprika
  • Filet pure / champignonroomsaus / oesterzwam / kerstomaat
  • Gevulde courgette / Chili sin carne

Aardappelgerechten:

  • Frietjes
  • Kroketten
  • Zoete aardappelfrietjes
  • Basmati rijst
  • Gebakken aardappeltjes met rozemarijn en look
  • Spinaziepuree
  • Gegratineerde aardappeltjes

Nagerechten:

  • Chocolademousse
  • Tiramisu    
  • Warme wafel / room
  • Biscuittaart of ijstaart
  • Dessertbord: Crême brulée / tiramisu / chocolademousse / ijs                                           
  • Dessertbuffet (+7,00) (minimum 75 personen)

Prijs:
63.50 euro per persoon

Menu 3

Inhoud:
Voorgerecht
Soep
Hoofdgerecht
Dessert
Drank (all-in)

Keuzes:

Voorgerechten:

  • Rundercarpaccio / pijnboompitjes / Grana Padano
  • Kalfsvlees Vitello tonato
  • Pasteitje met kip en champignons
  • Gegrilde tonijn
  • Bladerdeegje met zeevruchten / kreeftensausje met pastis
  • Gerookte ham / gegrilde watermeloen / feta
  • Gerookte zalm / klassiek garnituur
  • Garnaalkroketjes
  • Couscous / falafel / sesam
  • Grijze garnalen / tomaat / waterkers (+2,00)
  • Paté naar seizoen / rozijnenbrood / konfijt
  • Slaatje met gebrande geitenkaas

Soepen (1 keuze per groep)

  • Tomatensoep / balletjes
  • Thaise kokossoep / koriander
  • Wortel en zoete aardappelsoep / gerookte paprika.
  • Butternut pompoensoep
  • Kervelsoep      
  • Gazpacho

Hoofdgerechten:

  • Gebraad en ossenhaas / kruidige jus / jonge wortel / spekboontjes (+2,50)
  • Parelhoenfilet / witloof / pepersaus
  • Varkenshaasje / bloemkool / picklesaus
  • Gebakken lengfilet / rode pestosaus / limoen
  • Bundelzalm / prei / béarnaise (+2,50)
  • Lamskroon / kruidenkorst / gegrilde paprika
  • Filet pure / champignonroomsaus / oesterzwam / kerstomaat
  • Gevulde courgette / Chili sin carne

Aardappelgerechten:

  • Frietjes
  • Kroketten
  • Zoete aardappelfrietjes
  • Basmati rijst
  • Gebakken aardappeltjes met rozemarijn en look
  • Spinaziepuree
  • Gegratineerde aardappeltjes

Nagerechten:

  • Chocolademousse
  • Tiramisu    
  • Warme wafel / room
  • Biscuittaart of ijstaart
  • Dessertbord: Crême brulée / tiramisu / chocolademousse / ijs                                           
  • Dessertbuffet (+7,00) (minimum 75 personen)

Prijs:
68.50 euro per persoon

Menu 4

Inhoud:
Soep
Tussengerecht
Hoofdgerecht
Dessert
Drank (all-in)

Keuzes:

Soepen (1 keuze per groep):

  • Tomatensoep / balletjes
  • Thaise kokossoep / koriander
  • Wortel en zoete aardappelsoep / gerookte paprika.
  • Butternut pompoensoep
  • Kervelsoep      
  • Gazpacho

Tussengerechten:

  • Rundercarpaccio / pijnboompitjes / Grana Padano
  • Kalfsvlees Vitello tonato
  • Pasteitje met kip en champignons
  • Gegrilde tonijn
  • Bladerdeegje met zeevruchten / kreeftensausje met pastis
  • Gerookte ham / gegrilde watermeloen / feta
  • Gerookte zalm / klassiek garnituur
  • Garnaalkroketjes
  • Couscous / falafel / sesam
  • Grijze garnalen / tomaat / waterkers (+2,00)
  • Paté naar seizoen / rozijnenbrood / konfijt
  • Slaatje met gebrande geitenkaas

Hoofdgerechten:

  • Gebraad en ossenhaas / kruidige jus / jonge wortel / spekboontjes (+2,50)
  • Parelhoenfilet / witloof / pepersaus
  • Varkenshaasje / bloemkool / picklesaus
  • Gebakken lengfilet / rode pestosaus / limoen
  • Bundelzalm / prei / béarnaise (+2,50)
  • Lamskroon / kruidenkorst / gegrilde paprika
  • Filet pure / champignonroomsaus / oesterzwam / kerstomaat
  • Gevulde courgette / Chili sin carne

Aardappelgerechten:

  • Frietjes
  • Kroketten
  • Zoete aardappelfrietjes
  • Basmati rijst
  • Gebakken aardappeltjes met rozemarijn en look
  • Spinaziepuree
  • Gegratineerde aardappeltjes

Nagerechten:

  • Chocolademousse
  • Tiramisu    
  • Warme wafel / room
  • Biscuittaart of ijstaart
  • Dessertbord: Crême brulée / tiramisu / chocolademousse / ijs                                           
  • Dessertbuffet (+7,00) (minimum 75 personen)

Prijs:
68.50 euro per persoon

Menu 5

Inhoud:
Voorgerecht
Tussengerecht
Hoofdgerecht
Dessert
Drank (all-in)

Keuzes:

Voor- en tussengerechten:

  • Rundercarpaccio / pijnboompitjes / Grana Padano
  • Kalfsvlees Vitello tonato
  • Pasteitje met kip en champignons
  • Gegrilde tonijn
  • Bladerdeegje met zeevruchten / kreeftensausje met pastis
  • Gerookte ham / gegrilde watermeloen / feta
  • Gerookte zalm / klassiek garnituur
  • Garnaalkroketjes
  • Couscous / falafel / sesam
  • Grijze garnalen / tomaat / waterkers (+2,00)
  • Paté naar seizoen / rozijnenbrood / konfijt
  • Slaatje met gebrande geitenkaas

Hoofdgerechten:

  • Gebraad en ossenhaas / kruidige jus / jonge wortel / spekboontjes (+2,50)
  • Parelhoenfilet / witloof / pepersaus
  • Varkenshaasje / bloemkool / picklesaus
  • Gebakken lengfilet / rode pestosaus / limoen
  • Bundelzalm / prei / béarnaise (+2,50)
  • Lamskroon / kruidenkorst / gegrilde paprika
  • Filet pure / champignonroomsaus / oesterzwam / kerstomaat
  • Gevulde courgette / Chili sin carne

Aardappelgerechten:

  • Frietjes
  • Kroketten
  • Zoete aardappelfrietjes
  • Basmati rijst
  • Gebakken aardappeltjes met rozemarijn en look
  • Spinaziepuree
  • Gegratineerde aardappeltjes

Nagerechten:

  • Chocolademousse
  • Tiramisu    
  • Warme wafel / room
  • Biscuittaart of ijstaart
  • Dessertbord: Crême brulée / tiramisu / chocolademousse / ijs                                           
  • Dessertbuffet (+7,00) (minimum 75 personen)

Prijs:
67.50 euro per persoon

Menu 6

Inhoud:
Voorgerecht
Soep
Tussengerecht
Hoofdgerecht
Dessert
Drank (all-in)

Keuzes:

Voorgerechten:

  • Rundercarpaccio / pijnboompitjes / Grana Padano
  • Kalfsvlees Vitello tonato
  • Pasteitje met kip en champignons
  • Gegrilde tonijn
  • Bladerdeegje met zeevruchten / kreeftensausje met pastis
  • Gerookte ham / gegrilde watermeloen / feta
  • Gerookte zalm / klassiek garnituur
  • Garnaalkroketjes
  • Couscous / falafel / sesam
  • Grijze garnalen / tomaat / waterkers (+2,00)
  • Paté naar seizoen / rozijnenbrood / konfijt
  • Slaatje met gebrande geitenkaas

Soepen (1 keuze per groep):

  • Tomatensoep / balletjes
  • Thaise kokossoep / koriander
  • Wortel en zoete aardappelsoep / gerookte paprika.
  • Butternut pompoensoep
  • Kervelsoep      
  • Gazpacho

Tussengerechten:

  • Rundercarpaccio / pijnboompitjes / Grana Padano
  • Kalfsvlees Vitello tonato
  • Pasteitje met kip en champignons
  • Gegrilde tonijn
  • Bladerdeegje met zeevruchten / kreeftensausje met pastis
  • Gerookte ham / gegrilde watermeloen / feta
  • Gerookte zalm / klassiek garnituur
  • Garnaalkroketjes
  • Couscous / falafel / sesam
  • Grijze garnalen / tomaat / waterkers (+2,00)
  • Paté naar seizoen / rozijnenbrood / konfijt
  • Slaatje met gebrande geitenkaas

Hoofdgerechten:

  • Gebraad en ossenhaas / kruidige jus / jonge wortel / spekboontjes (+2,50)
  • Parelhoenfilet / witloof / pepersaus
  • Varkenshaasje / bloemkool / picklesaus
  • Gebakken lengfilet / rode pestosaus / limoen
  • Bundelzalm / prei / béarnaise (+2,50)
  • Lamskroon / kruidenkorst / gegrilde paprika
  • Filet pure / champignonroomsaus / oesterzwam / kerstomaat
  • Gevulde courgette / Chili sin carne

Aardappelgerechten:

  • Frietjes
  • Kroketten
  • Zoete aardappelfrietjes
  • Basmati rijst
  • Gebakken aardappeltjes met rozemarijn en look
  • Spinaziepuree
  • Gegratineerde aardappeltjes

Nagerechten:

  • Chocolademousse
  • Tiramisu    
  • Warme wafel / room
  • Biscuittaart of ijstaart
  • Dessertbord: Crême brulée / tiramisu / chocolademousse / ijs                                           
  • Dessertbuffet (+7,00) (minimum 75 personen)

Prijs:
81,50 euro per persoon

Degustatiemenu

Voor de fijnproever of voor een speciale gelegenheid:

Carpaccio Rubia Gallega / Parmezaan / Belgische kaviaar Beluga
***
Burrata / gerookte olijfolie / gele kerstomaat / basilicum cress
***
Halve babykreeft / look / gegratineerd
***
Kalfsoester / truffelsaus / zoete aardappel
***
Peer / brownie / pistache ijs / amandelen
***
Kaasbordje / drie streekkazen / vijgenbrood

Prijs:
95.00 euro per persoon