Van der Valk Hotel Dennenhof

Feesten

Menu's

Onderstaande prijzen zijn ALL-IN en omvatten:

Een ontvangst met Cava en fruitsap.  Op praattafeltjes voorzien we zoutjes en mooie tapasplanken. Tijdens de maaltijd voorzien wij flessen water op tafel, gaan we rond met rode en witte huiswijn. Ook bieren en frisdranken zijn inbegrepen.
Na de maaltijd wordt ook nog twee maal koffie geserveerd.

Indien u de maaltijd vervolgt met een avondfeest gelden aangepaste prijzen op aanvraag.

Er wordt slechts één menu gekozen voor het hele gezelschap ( met uitzondering van vegetariërs of specifieke diëten). Indien men toch verschillende gerechten wenst dient de keuze vooraf gemeld te worden, de dag zelf is niet mogelijk. De gemaakte menukeuze dient ten laatste een week vooraf doorgegeven te worden. Voor de gerechten zal de à la carte prijs  aangerekend worden en dit kan maximum voor 20 personen.

Menu 1

Inhoud:
Soep
Hoofdgerecht
Dessert
Drank (all-in)

Keuzes:
Voor- en/of tussengerechten:

  • Quiche Lorraine
  • Rucola slaatje met Serano ham en scampi met meloenparels en Cuberdon-siroop
  • Carpaccio van rundsfilet met olijfolie, gebakken pijnboompitjes en Grana Padano
  • Gebakken Haloumi met zure room en truffelolie op een krokant slaatje
  • Trio van gerookte zalm, Nori-truffel en Gravadlax (+2,5 euro)
  • Kalfsvlees vitello tonato met tonijnmayonaise
  • Tomaat uit eigen land met rivierkreeftjes en een zachte whisky mayonaise (+ 1,5 euro)
  • Licht gerookte zalm met zijn traditionele garnituur (+1 euro)
  • Pasteitje met kip en champignons
  • Bladerdeegje met zeevruchten en een kreeftensausje met pastis
  • Scampi met zachte looksaus
  • Roerbakgroentjes met Halloumi en een fris komkommersausje
  • Breydelhamsnede met saus van graantjesmosterd en een houthakkersboterham 

 Soepen:

  • Traditionele tomatenroomsoep met balletjes
  • Romig soepje van pastinaak en kurkuma met druppels peterselieolie
  • Thaise kokossoep met koriander
  • Lichtromige soep van courgette en broccoli met pompoenpitten

 Hoofdgerechten:

  • Breydelhamsnedes met saus van graantjesmosterd, groentenjullienne, frietjes en kroketjes
  • Gebakken kabeljauw met graantjesmosterdsaus, een julienne van prei en worteltjes en primeuraardappeltjes (+3 euro)
  • Gebraad - ossenhaas met een kruidige jus, primeurgroenten, frietjes en kroketten (+2,50 )
  • Parelhoenfilet met een sausje van drie pepers, gekarameliseerd witloof en romige savoyarde aardappel
  • Trio van kalkoen, rundfilet en varkensmedaillon met spek, snijboontjes en rode ui en een portosausje (+2,5 euro)
  • Medaillons van licht gerookt Ardens varkenshaasje met gestoofde paksoi en sausje van rode curry
  • Noedels met zwammen, broccoli, pinda’s en quorn blokjes

 Nagerechten:

  • Biscuittaart
  • IJstaart
  • Dessertbord
  • Dessertenbuffet: een pallet van koude en warme dessertjes en een kaasplank (+7 euro)

Prijs:
54.50 euro per persoon

Menu 2

Inhoud:
Voorgerecht
Hoofdgerecht
Dessert
Drank (all-in)

Keuzes:
Voor- en/of tussengerechten:

  • Quiche Lorraine
  • Rucola slaatje met Serano ham en scampi met meloenparels en Cuberdon-siroop
  • Carpaccio van rundsfilet met olijfolie, gebakken pijnboompitjes en Grana Padano
  • Gebakken Haloumi met zure room en truffelolie op een krokant slaatje
  • Trio van gerookte zalm, Nori-truffel en Gravadlax (+2,5 euro)
  • Kalfsvlees vitello tonato met tonijnmayonaise
  • Tomaat uit eigen land met rivierkreeftjes en een zachte whisky mayonaise (+ 1,5 euro)
  • Licht gerookte zalm met zijn traditionele garnituur (+1 euro)
  • Pasteitje met kip en champignons
  • Bladerdeegje met zeevruchten en een kreeftensausje met pastis
  • Scampi met zachte looksaus
  • Roerbakgroentjes met Halloumi en een fris komkommersausje
  • Breydelhamsnede met saus van graantjesmosterd en een houthakkersboterham 

 Soepen:

  • Traditionele tomatenroomsoep met balletjes
  • Romig soepje van pastinaak en kurkuma met druppels peterselieolie
  • Thaise kokossoep met koriander
  • Lichtromige soep van courgette en broccoli met pompoenpitten

 Hoofdgerechten:

  • Breydelhamsnedes met saus van graantjesmosterd, groentenjullienne, frietjes en kroketjes
  • Gebakken kabeljauw met graantjesmosterdsaus, een julienne van prei en worteltjes en primeuraardappeltjes (+3 euro)
  • Gebraad - ossenhaas met een kruidige jus, primeurgroenten, frietjes en kroketten (+2,50 )
  • Parelhoenfilet met een sausje van drie pepers, gekarameliseerd witloof en romige savoyarde aardappel
  • Trio van kalkoen, rundfilet en varkensmedaillon met spek, snijboontjes en rode ui en een portosausje (+2,5 euro)
  • Medaillons van licht gerookt Ardens varkenshaasje met gestoofde paksoi en sausje van rode curry
  • Noedels met zwammen, broccoli, pinda’s en quorn blokjes

 Nagerechten:

  • Biscuittaart
  • IJstaart
  • Dessertbord
  • Dessertenbuffet: een pallet van koude en warme dessertjes en een kaasplank (+7 euro)

Prijs:
58.00 euro per persoon

Menu 3

Inhoud:
Voorgerecht
Soep
Hoofdgerecht
Dessert
Drank (all-in)

Keuzes:
Voor- en/of tussengerechten:

  • Quiche Lorraine
  • Rucola slaatje met Serano ham en scampi met meloenparels en Cuberdon-siroop
  • Carpaccio van rundsfilet met olijfolie, gebakken pijnboompitjes en Grana Padano
  • Gebakken Haloumi met zure room en truffelolie op een krokant slaatje
  • Trio van gerookte zalm, Nori-truffel en Gravadlax (+2,5 euro)
  • Kalfsvlees vitello tonato met tonijnmayonaise
  • Tomaat uit eigen land met rivierkreeftjes en een zachte whisky mayonaise (+ 1,5 euro)
  • Licht gerookte zalm met zijn traditionele garnituur (+1 euro)
  • Pasteitje met kip en champignons
  • Bladerdeegje met zeevruchten en een kreeftensausje met pastis
  • Scampi met zachte looksaus
  • Roerbakgroentjes met Halloumi en een fris komkommersausje
  • Breydelhamsnede met saus van graantjesmosterd en een houthakkersboterham 

 Soepen:

  • Traditionele tomatenroomsoep met balletjes
  • Romig soepje van pastinaak en kurkuma met druppels peterselieolie
  • Thaise kokossoep met koriander
  • Lichtromige soep van courgette en broccoli met pompoenpitten

 Hoofdgerechten:

  • Breydelhamsnedes met saus van graantjesmosterd, groentenjullienne, frietjes en kroketjes
  • Gebakken kabeljauw met graantjesmosterdsaus, een julienne van prei en worteltjes en primeuraardappeltjes (+3 euro)
  • Gebraad - ossenhaas met een kruidige jus, primeurgroenten, frietjes en kroketten (+2,50 )
  • Parelhoenfilet met een sausje van drie pepers, gekarameliseerd witloof en romige savoyarde aardappel
  • Trio van kalkoen, rundfilet en varkensmedaillon met spek, snijboontjes en rode ui en een portosausje (+2,5 euro)
  • Medaillons van licht gerookt Ardens varkenshaasje met gestoofde paksoi en sausje van rode curry
  • Noedels met zwammen, broccoli, pinda’s en quorn blokjes

 Nagerechten:

  • Biscuittaart
  • IJstaart
  • Dessertbord
  • Dessertenbuffet: een pallet van koude en warme dessertjes en een kaasplank (+7 euro)

Prijs:
62.00 euro per persoon

Menu 4

Inhoud:
Soep
Tussengerecht
Hoofdgerecht
Dessert
Drank (all-in)

Keuzes:
Voor- en/of tussengerechten:

  • Quiche Lorraine
  • Rucola slaatje met Serano ham en scampi met meloenparels en Cuberdon-siroop
  • Carpaccio van rundsfilet met olijfolie, gebakken pijnboompitjes en Grana Padano
  • Gebakken Haloumi met zure room en truffelolie op een krokant slaatje
  • Trio van gerookte zalm, Nori-truffel en Gravadlax (+2,5 euro)
  • Kalfsvlees vitello tonato met tonijnmayonaise
  • Tomaat uit eigen land met rivierkreeftjes en een zachte whisky mayonaise (+ 1,5 euro)
  • Licht gerookte zalm met zijn traditionele garnituur (+1 euro)
  • Pasteitje met kip en champignons
  • Bladerdeegje met zeevruchten en een kreeftensausje met pastis
  • Scampi met zachte looksaus
  • Roerbakgroentjes met Halloumi en een fris komkommersausje
  • Breydelhamsnede met saus van graantjesmosterd en een houthakkersboterham 

 Soepen:

  • Traditionele tomatenroomsoep met balletjes
  • Romig soepje van pastinaak en kurkuma met druppels peterselieolie
  • Thaise kokossoep met koriander
  • Lichtromige soep van courgette en broccoli met pompoenpitten

 Hoofdgerechten:

  • Breydelhamsnedes met saus van graantjesmosterd, groentenjullienne, frietjes en kroketjes
  • Gebakken kabeljauw met graantjesmosterdsaus, een julienne van prei en worteltjes en primeuraardappeltjes (+3 euro)
  • Gebraad - ossenhaas met een kruidige jus, primeurgroenten, frietjes en kroketten (+2,50 )
  • Parelhoenfilet met een sausje van drie pepers, gekarameliseerd witloof en romige savoyarde aardappel
  • Trio van kalkoen, rundfilet en varkensmedaillon met spek, snijboontjes en rode ui en een portosausje (+2,5 euro)
  • Medaillons van licht gerookt Ardens varkenshaasje met gestoofde paksoi en sausje van rode curry
  • Noedels met zwammen, broccoli, pinda’s en quorn blokjes

 Nagerechten:

  • Biscuittaart
  • IJstaart
  • Dessertbord
  • Dessertenbuffet: een pallet van koude en warme dessertjes en een kaasplank (+7 euro)

Prijs:
65.50 euro per persoon

Menu 5

Inhoud:
Voorgerecht
Tussengerecht
Hoofdgerecht
Dessert
Drank (all-in)

Keuzes:
Voor- en/of tussengerechten:

  • Quiche Lorraine
  • Rucola slaatje met Serano ham en scampi met meloenparels en Cuberdon-siroop
  • Carpaccio van rundsfilet met olijfolie, gebakken pijnboompitjes en Grana Padano
  • Gebakken Haloumi met zure room en truffelolie op een krokant slaatje
  • Trio van gerookte zalm, Nori-truffel en Gravadlax (+2,5 euro)
  • Kalfsvlees vitello tonato met tonijnmayonaise
  • Tomaat uit eigen land met rivierkreeftjes en een zachte whisky mayonaise (+ 1,5 euro)
  • Licht gerookte zalm met zijn traditionele garnituur (+1 euro)
  • Pasteitje met kip en champignons
  • Bladerdeegje met zeevruchten en een kreeftensausje met pastis
  • Scampi met zachte looksaus
  • Roerbakgroentjes met Halloumi en een fris komkommersausje
  • Breydelhamsnede met saus van graantjesmosterd en een houthakkersboterham 

 Soepen:

  • Traditionele tomatenroomsoep met balletjes
  • Romig soepje van pastinaak en kurkuma met druppels peterselieolie
  • Thaise kokossoep met koriander
  • Lichtromige soep van courgette en broccoli met pompoenpitten

 Hoofdgerechten:

  • Breydelhamsnedes met saus van graantjesmosterd, groentenjullienne, frietjes en kroketjes
  • Gebakken kabeljauw met graantjesmosterdsaus, een julienne van prei en worteltjes en primeuraardappeltjes (+3 euro)
  • Gebraad - ossenhaas met een kruidige jus, primeurgroenten, frietjes en kroketten (+2,50 )
  • Parelhoenfilet met een sausje van drie pepers, gekarameliseerd witloof en romige savoyarde aardappel
  • Trio van kalkoen, rundfilet en varkensmedaillon met spek, snijboontjes en rode ui en een portosausje (+2,5 euro)
  • Medaillons van licht gerookt Ardens varkenshaasje met gestoofde paksoi en sausje van rode curry
  • Noedels met zwammen, broccoli, pinda’s en quorn blokjes

 Nagerechten:

  • Biscuittaart
  • IJstaart
  • Dessertbord
  • Dessertenbuffet: een pallet van koude en warme dessertjes en een kaasplank (+7 euro)

Prijs:
67.50 euro per persoon

Menu 6

Inhoud:
Voorgerecht
Soep
Tussengerecht
Hoofdgerecht
Dessert
Drank (all-in)

Keuzes:
Voor- en/of tussengerechten:

  • Quiche Lorraine
  • Rucola slaatje met Serano ham en scampi met meloenparels en Cuberdon-siroop
  • Carpaccio van rundsfilet met olijfolie, gebakken pijnboompitjes en Grana Padano
  • Gebakken Haloumi met zure room en truffelolie op een krokant slaatje
  • Trio van gerookte zalm, Nori-truffel en Gravadlax (+2,5 euro)
  • Kalfsvlees vitello tonato met tonijnmayonaise
  • Tomaat uit eigen land met rivierkreeftjes en een zachte whisky mayonaise (+ 1,5 euro)
  • Licht gerookte zalm met zijn traditionele garnituur (+1 euro)
  • Pasteitje met kip en champignons
  • Bladerdeegje met zeevruchten en een kreeftensausje met pastis
  • Scampi met zachte looksaus
  • Roerbakgroentjes met Halloumi en een fris komkommersausje
  • Breydelhamsnede met saus van graantjesmosterd en een houthakkersboterham 

 Soepen:

  • Traditionele tomatenroomsoep met balletjes
  • Romig soepje van pastinaak en kurkuma met druppels peterselieolie
  • Thaise kokossoep met koriander
  • Lichtromige soep van courgette en broccoli met pompoenpitten

 Hoofdgerechten:

  • Breydelhamsnedes met saus van graantjesmosterd, groentenjullienne, frietjes en kroketjes
  • Gebakken kabeljauw met graantjesmosterdsaus, een julienne van prei en worteltjes en primeuraardappeltjes (+3 euro)
  • Gebraad - ossenhaas met een kruidige jus, primeurgroenten, frietjes en kroketten (+2,50 )
  • Parelhoenfilet met een sausje van drie pepers, gekarameliseerd witloof en romige savoyarde aardappel
  • Trio van kalkoen, rundfilet en varkensmedaillon met spek, snijboontjes en rode ui en een portosausje (+2,5 euro)
  • Medaillons van licht gerookt Ardens varkenshaasje met gestoofde paksoi en sausje van rode curry
  • Noedels met zwammen, broccoli, pinda’s en quorn blokjes

 Nagerechten:

  • Biscuittaart
  • IJstaart
  • Dessertbord
  • Dessertenbuffet: een pallet van koude en warme dessertjes en een kaasplank (+7 euro)

Prijs:
70.50 euro per persoon